Magic Pot (MP)

 

RF-Radiofrekvens, Vacuum och LED ljus i samma maskin!

RF – Radiofrekvens (0,8 MHz)

RF genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågor tränger igenom vävnaden. När ett område värms upp i kroppen, sätts kroppens egna kylsystem igång-cirkulationen ökar – syre-och näringstillförseln ökar, ämnesomsättningen ökar, blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras och kroppens egna läkningsförmåga ökar.

Vacuum

Enligt studier kan man öka RF-styrkan i kombination med vacuum. Ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet.

En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande. Finns överallt i kroppen, runt muskler, runt inre organ, mellan celler, i blodkärl, i senor och under huden.

LED ljus

Led-ljus terapi, ger väldig positiv effekt på kroppen. Ökad cirkulation som leder till att näringsämnen och syre får lättare att nå ut till mjukdelar vilket stimulerar läkningsprocessen. Nervbanor, muskler och hud nås lättare av syre och näring samtidigt som kroppens slaggprodukter transporteras bort.

_________________________________________________________________________

Du som kund får en effektivare och mer djupgående behandling av Magic Pot i kombination med mina egna tekniker, där du får en mycket snabbare och ett bättre bestående resultat.

Celluliter: Behandlar celluliter och får igång cirkulationen smärt-fritt! Hjälper om man har kalla fötter och "kryp" i benen.

Jag som terapeut kommer bibehålla min kropp i många år till utan förslitningsskador.

 

Välkommen!

Massageterapeut Malin Kardevall

 

Magic Pot finns även hos kollegan Linda Andersson på Syninge Relax, Norrtälje www.syningerelax.se